Al meer dan 10 jaar zetten Koen en zijn vrouw Patty zich elke dag in bij de herstelling, verkoop en verhuur van aanhangwagens. Op die manier proberen ze je te voorzien van de ultieme transportoplossing zodat je die klus comfortabel, snel en efficiënt kan klaren.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Waarom kies je voor Van Steerteghem Koen?

Kiezen voor ons is kiezen voor zekerheid, kwaliteit en advies op maat. Het is ons doel jou zo goed mogelijk van dienst te zijn zodat je je verhuis, tuinrenovatie of machinetransport tot een goed einde kan brengen.

Van Steerteghem Koen uit Sint-Gillis-Waas verkoopt en verhuurt een ruim assortiment aan aanhangwagens. Gesloten aanhangwagens, kippers, plateau-aanhangwagens of autotrailers, we hebben ze allemaal in uiteenlopende modellen en met diverse opties.

Je hebt bij ons keuze uit aanhangwagens van verschillende topmerken zoals Delje, Powertrailer, RD Trailer (allemaal België), Anssems (Nederland) of Hulco (Duitsland). Zo ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Wij verkopen en verhuren aanhangwagens van deze gerenommeerde merken, maar treden volledig zelfstandig en onafhankelijk op. Heb je een aanhangwagen van een andere leverancier op het oog? Laat het ons zeker weten en dan bekijken we wat we kunnen doen.

Het is uiteraard niet de bedoeling, maar productiefoutjes kunnen altijd voorvallen. Ook na aankoop kan je op ons blijven rekenen. Daarom bieden we je 2 jaar garantie na aankoop van je nieuwe aanhangwagen.

Weet je niet precies welke aanhangwagen je moet huren of kopen? Geen probleem! Wij hebben meer dan genoeg ervaring om te weten welke je nodig hebt voor elke klus. Stuur ons een bericht via het contactformulier voor advies op jouw maat.

In ons eigen atelier voeren we alle herstellingen uit en maken we de aanhangwagens klaar voor verkoop. We voeren er ook bijkomende werken uit zoals de installatie van loofnetten, laadkranen of disselsloten. Bij een herstelling kan u steeds een vervangingsaanhanger vragen.

Kan je je nieuwe aanhangwagen niet komen afhalen? Dan komen wij hem gewoon brengen.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons